FFF

Heej! :)
JUUULLOV!:D
Fredag idag och sitter nere i andreas rum och nördar lite!;) Och snart kommer Emil och då ska vi se på bonde och sen pirates of carribean och sen ska han sova här!(: <3
Imorgon blir det skeppis också med Emil, Totte, Malin(:D) och kanske Erik och anders!:) Tror iaf att det kommer bli super kul och det är ju ett STORT + i kanten att Malin ska med!:D <3
Ha så kul på parken ikväll också alla (nästan) som ska dit!
Btw så ska jag kanske träffa Emma imorgon på dan också innan hon åker till Gbg på söndag! Hoppas!!<3
Nu blir det bonde bara Emil kommer!;) Pusspådet!


+ Malin<3

Riverside!

Heej! :)
Har varit på igelkotten i två dagar nu och faan va söta Melvin och Malkim var!!! Jag vill också ha två blonda tvillingpojkar sen!! Emil?;) Det har iaf varit jättekul och jag har känt mig riktigt välkommen där! (: Imorgon är jag ledig så då blir det troligen mora med mormor och köpa julkappar till Emil och kanske ngt till mig också!;)
& ikväll ska jag hem till Emil och äta och se på bonde söker fru!:D + att på fredag är det jullov!!:D
Men nu blir det duschen och fräscha upp sig lite!;)




Lucia!

chill dag idag! nu blir det duschen alldeles strax och sen vid 5 kommer emil hit och då blir det myys!;)
Igår blev det en lugn kväll och ja ganska så tråkig men ja.. ;)
Nu har jag inget mer åh skriva!


Julkalender

Sitter och ser på julkalendern och myser i soffan med Isac medans jag väntar på Emil!(: Han borde vara här när som helst och I can`t wait!;D har inte så mkt mer att skriva just nu  men skriver kanske ikväll och annars gör jag det imorgon!:) Pusspådet!



Älskade Nora!<3 Saknar sommaren!


wonderful day!

Heej!:)

ERIK VANN!!!!:D:D:D:D <3
(Fick bara lov att börja med det!;) ) Igår så var först jag totte och emil hemma hos emil och gjorde tacopaj och såg på idol!:) Sen bar det av hem till oss för åh se på sunes jul och äta snacks!;D Sen blev det läggdags!(: Eller ja!;) Haha och ja härligt uppvaknande måste jag säga att det blev också! Right bby?! ;)
Nu så sitter jag  bara här och tar det lugnt men ikväll kommer emil hit en sväng och myser lite innan han åker hem och sover :( eftersom att han ska upp tidigt och jaga imorgon! Aja, hoppas på en toppen kväll iaf!:)
Kisses!xoxo

Helg!(:

Nu är det heeelg!:D Hoppas på en lugn och mysig sådan!<3

 

Gör denna lista om du älskar din pojkvän mer än allt annat!:

 


Om honom/henne:
Vad heter han?
Emil

Vart bor han?  Siljansnäs
Hur gammal?  19
Är han frisk? ja
Har han humor?  haha ja!
Är han lätt att skratta med?  jaaa!:)
Kan du prata med honom om allt?  Ja ALLT!
Åker han till dig om det hänt nåt jätte allvarligt? Ja det gör han!
Är hans föräldrar skilda?  nej
Har han syskon?
japp, två bröder och en syster!(:

Vet du om han varit i kontakt med polisen någon gång? nej vet inte!
Har han haft någon speciell behandling? Nej?!
Är han fin?
 FINAST!<3
Har han någon gång slått dig? Haha nej inte på riktigt utan bara när vi skojar!;)


Om er:

Hur länge har ni varit tillsammans? Fyra & ½ månad ungefär!:)
Varför blev ni tillsammans?
För att vi tyckte om varandra!?;)
När insåg du att du fick känslor för honom? när vi träffats ett ganska bra tag!

Träffas ni ofta? ja :D
Har ni ätit middag tillsammans? Jaa!
Har ni kollat film tillsammans?
jaa!;D
Har ni varit på bio tillsammans ?
japp
Har ni varit med om något läskigt?
nej  det vet jag inte!;P
Har du fått något fint från honom?
 ja hans hjärta!<3
Är han bra på att trösta dig när du är ledsen?
ja!
Har ni träffat varandras föräldrar?
haha ja!:)
Har ni träffat varandras mor och far föräldrar?
nej inte alla!
Har era föräldrar träffats?
ja nån gång!
Bor ni ihop? Nja men snart!;)
Mår ni bra tillsammans?  ja jag mår som bäst med honom!
Har ni haft sex?  Haha ja!;)
Sover ni i samma säng när ni sover hos varandra?
Men ja klart!
Tycker dina föräldrar om din pojkvän?
jaa!:)
Ska ni skaffa barn?
 ja i framtiden!:)

Jag älskar dig Emil!<3


EMIL ENQVIST!<3






"DU ÄR MITT ALLT OCH JAG ÄLSKAR DIG!!"
<3


091210

Hejj bloggen!

Sitter i mitt rum just nu och tittar på "jag ska bli stjärna" på tv4 play!:) Är hemma idag pga att jag hade JÄTTE ont i halsen imorse och är fort snuvig och hostan sitter i! Men imorgon blir det skola och sen är det helg igen!:D
Helgen kommer bestå av emil hela helgen! Fredag blir det att göra taco-paj och kladdkaka och säkert nån film och myys!:) Sen lördag blir det bara åh  va tror jag då emil ska upp tidigt på söndag för åh jaga! Sen är det bara en vecka kvar och tis&ons ska jag vara på igelkotten så det blir en chill vecka!:) Nu ska jag se klart på "jag ska bli stjärna" och sen ska jag kanske fixa lite pannkakor att äta eller något!:) Ikväll ska jag se på mammas pojkar och glee och hoppas att emil gör mig sällskap!?  jaja det märks!

// Josse

091209

Heej!

har varit på hemtjänsten idag igen! 07.00-14.30! Var med Eva T och det var jätte kul!:) Imorgon blir det skolan och har ju kanske sh-prov och borde plugga men jag orkar verkligen inte!!:(  Nu (så fort som emil&totte kommer med maten) så blir det pizza och baksmällan! sen ikväll blir det bonde söker fru och kanske lite plugg(..)! ha en trevlig onsdagskväll!
Kisses!xoxo

bedtime

Hemkommen från alvik nu och blev direkt in till sängen där jag nu ligger! Börjar ju 07.00 imorgon så uppstigning klockan 06.00 så jag kryper under täcket, drar det över huvudet och åker till drömmarnas land! Är tyvärr ensam i sängen inatt..!:( Vill till skäppsjön bara du och jag! hugs&kisses!xoxo

life goes on!

heej allihopa! (de som är kvar!;) )

Var länge sen nu och jag har väl egentligen inte nån annan orsak än lathet! Plus att jag bloggar ju inte pga att jag måste utan för att det ska vara kul och skönt åh kunna skriva ner sina känslor ibland! :)
Typ hela förra veckan var jag sängliggandes i nån influensa eller ngt och fy fan vad dåligt jag mådde alltså!;s Och ja jag var väl inte på mitt bästa humör heller som älsklingen fick känna på och veta av lite vid vissa tillfällen!;) förlåt för det älskling men det var inte pga dig utan pga att jag mådde så dåligt! <3
Iaf.. Helgen har varit ganska så lugn! Fredagen gjorde jag ingenting (tråkigaste fredagen i världshistorien!!!!) och var bara hemma, skulle ha varit med malin men kunde och orkade inte när jag varit/var sjuk.. ;//
Lördagen var jag iaf här hemma med Emil och såg på film och tog det lugnt och så sov han här!:) Sen på söndagen så gjorde jag inte speciellt mkt förutom stallet och sen var det skola igår + att jag sov hos älsklingen<3 och så var jag på hemtjänsten idag! Ska även vara där imorgon, och gud va skönt åh slippa skolan lite!;) och på torsdag har vi nog ett oförberett prov i sh så måste väl plugga lite.. men orkar inte!!!! vill och behöver verkligen jullov just nu alltså!!!!
börjar 07.00 imorgon också.. SUCK!! Men bara åh pallra sig upp antar jag! ikväll blir det bara kanske alvik men totte drog dit själv förut så får se.. Nu måste jag skynda mig ut för ska med mamma och slå på en sko!
Ska försöka bli bättre åh skriva!!;)
Kiss!xoxo


RSS 2.0