Stockholm!

Heej:)
Fredag idag, sitter  och väntar på att klockan ska bli halv ett för då åker jag och Angela till leksand för att ta tåget 13.08 till STHLM!:D <3 Blir där Fre - tis ! Vet inte om jag kmr få ngt blogg tillfälle men annars skriver jag om vad vi gjort när jag kommit hem!:)
Underbar dag igår btw! Härliga människor!!<3 Kommer sakna dig.. <3

Nu ska jag dra mig, ha en super helg för det kmr jag ha!;D

Kyss/ Josse,<3

Bara för att!

Heej:)

Bara för att jag åker till Sthlm imorgon!!:D Yees!!
Igår blev det bad hela dagen med Emma och solasolasola!;D På kvällen blev det film i alvik hemma hos Emil och sen blev det  bad med kläderna på i hjulbäck, TACK för den Emil och Andreas!xD men kul hade vi!
nu ska jag gå först ge hundarna mat och sen gå ner till stallet och rida och bada med Emma!<3
nu är hundarnas mat klar, ha det bäst!

I`m going to give you that sms bby!;)
Kyss/ Josse<3

talk about it!

hello:)

Underbar kväll igår måste jag säga! UNDEBAR! Var med Angela gmn<3 och vi spelade kort, såg på film och hade en behövlig pratstund!:) Vi kom fram till att jag har ett jätte bra skäl till att behöva åka till sthlm! För jag MÅSTE få bara komma bort från allt lite, bara vara och få tänka på lite annat..  VILLVILLVILL!
Idag har jag hållt på med ved hela dagen och badat lite. Ska väl ner till stallet snart oxå och hänga in vatten mm och sen ta in våra:) Finns inte så mkt mer åh berätta..   saknar Malin också.. kom hem gumman!!<3
äter jordgubbar just nu;D GOTT!! mamma kom nu, måste fråga om Sthlm.. skriver mer sen kanske!


mamma mia

heej:)

Sitter och ser på mamma mia nu:) Me love!;) Så himla härlig film! "honey honey"  Sol idag då!:D och jag ska träffa Angela<3 också och det ska bli jätte kul, för det är alldeles för långt mellan gångerna alltså!! 
Från en sak till en annan.. Jag kan ju inte berätta för ngn för INGEN förstår iaf!! Åh! jaja det ordnar sig väl..
har  inte så mkt mer att skriva för tillfället men skriver väl senare:)


Det är över nu..
/ Josse

nollnoll.trettie

Heej:)

Sköön dag idag! Midsommarfirande, härliga vänner, promenad och lite bad med världens bästa Emma,  baad och filmmys(: OCH FINT VÄDER! Äntligen känns det som riktig sommar alltså! En sak som inte är på topp bara.. VILL VERKLIGEN till Sthlm men vet inte om det blir så men SNÄLLA mamma! Åh hoppas! Vill bort!.....
nu är jag trött och orkar inte skriva mer så dags åh sova? aah!;)

Jag drömde om "DIG" inatt.. är kluven,
tankspridd och förvirrad för tillfället! HJÄLP MIG!

Kyss!;* / Josse,<3

night

Hello:)

Tack för en trevlig kväll ska jag börja med åh säga! Först blev det film tittande hemma hos mig jag och nikkan innan mamma skjutsade oss till festplatsen i alvik en sväng och sen vidare hem efter några timmar och nu har jag ätit tacos (mitt i natten ja!;D) och nu ligger jag här och väntar på att Asp ska komma hem hit för han skulle sova i min säng inatt. men får se hur det blir med det!;) Du var ganska full hörde jag också.. fick inte träffa dig ngt iaf..!
idag tror jag att det blir midsommarfirande borta i byn och Isac sa igår (lör) att han inte ville dit men det kmr han säkert vilja idag iaf!(: Brukar vara trevligt och eftersom att det typ blivit en tradition för mig åh gå dit så har då jag lust åh gå dit iaf;D jaja blir nog bra!(:
nu är jag JÄTTE trött så jag ska nog sova! men vi höres la!

Sov gott!;* / Josse,<3

nej inte mer!

Hej!

Igår var det midsommarfirande för fulla muggar och TACK alls som gjorde min kväll!:) <3
idag har jag sett på rodden med nikkan GRATTIS herrarna och GRATTIS damerna till 2:a platsen!:)  Sen blev det middag hos mormor med familjen:) gottgott! kollade på Sundbergs nya hund efter det och GUUD va söt!:D Man smälte direkt!;)
Ikväll så var jag sugen på att dra ut och bara va men blir hemmakväll och film med nikkan ist:) trevligt det åh!:)<3
från en sak till en annan så kommer det troligen inte bli ngn sthlms resa pga mamma!:@ Alltså jag får ALDRIG göra ngt kul! Ska jag sitta här hemma och ruttna eller!?;o Faan  jag blir galen! vill bli vuxen och flytta hemifrån!
ën sak till! jag ger upp det här! orkar inte gå igenom det! förlåt men nej!
nu ska jag dra ner till stallet och ta in!
hejdå / Josse<3


babe

Heej:)

Tråkigt väder som satan idag.. regn regn och åter regn!://  Men är frisk nu iaf!:D;D
hm, torsdag idag.. Vad händer?=) nu har jag ju typ suttit inne i en vecka snart så nu vill jag att det ska hända ngt!;D Vill träffa dig oxå!<3 Imorgon blir det iaf förfest hos Emelie och sen troligen in till leksand och umgås med allt folk där!:) kommer nog bli superkul! Annars så vet jag inte vad som händer i helgen, på lördag tror jag att det var i alvik och då ska jag nog dit en sväng och på söndag är det byns majstångsresning så då blir det nog åh dra dit men sen får vi se!:)
nu vet jag inte vad jag mer ska skriva förutom att jag pratade med E igår och vi ska nog ses och bara prata lite på fredag i leksand, vore jättekul och även fast jag toltalt kommit över honom så är vi ju fortfarande kompisar och ganska bra kompisar efter allt och jag vill verkligen inte förlora kontakten med en kompis!:) så det blir nog kul!

I miss you!<3

Ha det bäst! Kyss!;* / Josse,<3

<3

Ibland så vill man bara tillbaka,

Ibland så vill man bara tillbaka,<3

blogglust,

Heello igen!;)

Har verkligen JÄTTE tråkigt och då fick jag plötslig lust åh blogga så jag antar att jag gör det!;)
Läste din blogg nyss och blev jätte glad för vad du skrev!:`D Du betyder jätte mkt för mig och visst vi har inte känt varandra speciellt länge men det känns redan som att du förstår mig och känner mig bättre än de flesta! Jag både vill och tror att det kommer bli ett bra slut på det här!<3
hm.. nu då?;) Jo imorgon är det onsdag och det enda som är inplanerat då är att jag ska vara barnvakt vid 15.00 men innan/efter det då? Förslag? Skulle vilja träffa dig åh men du verkade ganska upptagen imorgon.. menmen det får bli en annan dag och jag tkr att det borde hända ngt kul snart!? ( förutom midsommar alltså;) )
På fredag antar jag att det blir leksand en sväng iaf men det ska nog regna så det blir en lugn och troligen tidig kväll för mig men skönt det åh med tanke på att jag varit sjuk i flera dagar nu(:
På söndag sa mamma att det skulle vara det årliga midsommar firandet för våran by och jag antar att jag ska gå till åtminstone en sväng som jag brukar med lillebror :) och kanske nån mer?;))  Det är det att jag såg på vädret att det skulle vara regn som vanligt på söndag och det är verkligen jätte tråkigt för det regnar JÄMT den dagen!;// jaja, man får lida pin!;) Vill till skäppsjön och sova och ha det allmänt myysigt snart igen bytheway!!:D Snart eller SNARAST!;D
Klockan är 21.46 men jag har så tråkigt så jag tror att jag ska borsta tänderna, säga godnatt;), se lite till på oth & sen sova så att man kanske blir frisk och får träffa dig ngn gång!:) 

Önskar att du sov bredvid mig inatt.. ;*


Kyssar  / Josse,<3
 


Tisdag

Heey Everyone!:)

Jadu, idag har jag inte fått speciellt mkt gjort;) Sjuk fortfarande....:/ blev väckt imorse av babe då jag fick ett sms men orkade inte svara då utan somnade om;P Sorry för det!:* Resten av dagen har jag bara läst, sett på tv, suttit vid datorn och tagit det lugnt!:) Gick nyss in i mitt rum och ligger nu i sängen och äter godis och tittar på oth. (: Har typ inte ätit ngt på fyra dagar snart heller... inte bra, Jag vet! Men jag har verkligen ingen som helst matlust och när jag väl äter smakar det ingenting eller är allmänt äckligt!!....-_-  sa till mamma precis om sthlm och hon ba" jag kan inte bestämma ngt nu och blablabla"..... åh jag vill ju! FAN!
åh jag önskar att du var här så att jag kunde krypa upp i din famn och att du bara höll om mig... bby.<3 blir så glad när jag tänker på dig alltså!:`) Svik mig inte, klarar inte det en gång till...<3

nu ska jag tjocka mig i  godis och bara ta det lugnt, antar att jag skriver lite till om jag får tråkigt!;)

Pusspådig!;*<3  / josse

sommar 09

hello again!:)

Är gladglad nu!:D Har pratat med Angela gumman och jag tror att det blir så att jag åker till Sthlm den 26 juli med henne och blir där i några dagar innan vi åker tsm hit till dalarna igen!:D Kommer blir super dagar det vet jag med myys, shopping, grönan och träffa hennes kompisar!:) LÄNGTAR!! Ska prata med mamma när hon kommer hem bara så¨att vi snart kan beställa biljetter mm så att det inte blir  så dyrt:) Kommer blir suuper!:D

Åh gud vad glad jag blir när du skriver såna där saker alltså! Jag blir glad av dig, vill träffa dig hela tiden och bara vara nära dig..<3 I think I´m in love with you baby!<3 och eftersom att jag vet att du läser det här så hoppas jag även att du vet att det är till dig, jag hoppas att det blir ngt av allt det här! <3 My sweetie E,<3

nu ska jag se klart på mean girls och sen prata med mamma och sen vidare till sängen!
ha det bra!:)
Pusspådig,;* / Josse

JosefineMatsson

Heello!:)

Hemma igen nu(: och jag har "blåmärken" i ögonen då blodkärl i ögonen gått sönder men det såg värre ut än vad det  var sa de och det kmr gå tillbaka av sig själv så snart är jag på topp igen!;)

Aja har sommarlov nu iaf!:D Så jävla härligt!! dock hade det ju kunnat starta lite bättre med bättre väder och ingen fökylning men jag klagar inte!;)
Jag har kommit fram till en sak iaf.. men det tänker jag inte berätta än!;)

Nu ska jag äta lite godis och vila upp mig så att jag får träffa dig snart!!:)

Kyss!<3 /Josse

Akuten nästa..

Hej

Inte nå glatt idag inte.. är JÄTTE förkyld och röd/gul i ögonen på något konstigt vis så jag ska alldeles strax åka in till akuten och kolla upp ögonen..:/ SUCK!!  Vad drygt alltså!  
Vet inte vad jag ska skriva mer för är inte så pepp som ni kanske förstår så jag skriver senare ikväll och berättar hur det gick hos doktorn.
Ha det bra!<3

Miss you!;* / Josse

SOMMARLOV!!!

Heej:D

Helt jävla obeskrivligt! Jag har sommarlov och jag har gått ur grundskolan!!:D Känns såklart både roligt och tråkigt då man kommer sakna alla men it`s time to move on...
Idag har det varit fullt upp med min avslutning där det blev en massa korttagning och kramar, sen vidare till rättvik där älskade bror skulle ta studenten, GRATTIS BROR, JAG ÄLSKAR DIG!<3  det var jättekul att se hur glad han blev när han såg oss och allt vi fixat och det blev ännu mer korttagning och kramar;D sedan skulle de åka flak runt runt runt och då väntade jag och Andreas på Totte innan vi åkte hem och åt och hade jätte mysigt!:) BILDER KOMMER!:D 
Ikväll blir det leksand med typ alla(;P) och jag säger bara tack underbara mamma för drickan!;D Nu jävlar!:D Väntar bara på att mina sega bröder och Emil ska komma så att vi kan åka nångång;)
Nästa vecka ska Malin G och Palmen komma hit och rida (xD) kommer bli så jävla kul!!:D Och jag ska verkligen hålla kontakten med MÅNGA av tjejerna och även en hel drös av killarna i nian! ÄLSKAR ER, ni är underbara allihopa! Tack för tre oförglömliga år tsm!<3

Nu ska jag fixa iordning lite till och sen ska jag dra!:D Ha en bra fredagskväll för det ska jag ha!!
Kyss,<3

P.s Me likes you..<3D.s

en sak till..

I am HAPPYHAPPYHAPPY!!:D Me like you bby!<3

1993 - vilken årgång!!<3

Heeeej :)

Tisdag idag!(: Igår var det en suuuper trevlig kväll i tibble med hela nian och skit vad kul jag hade alltså! Älskar er!<3
Idag började jag vid tolv och det enda vi gjort är att titta på videofilmerna från 6:an (Piinsamt  men så jävla kul!xD) sen har vi ätit kladdkaka och ätit glass och sett på linas kvällsbok och så var det slut!xD Fick även veta att jag ska få vara "fan-bärare" på avslutningen på fredag:) Blir nog kul! Efter skolan blev det bad med bröderna och Emil i tasbäck:)<3 Trevligt men lite kallt!;) Sen stallet  och nu sitter jag här:)
Snart ska jag göra mig klar för att åka in till leksand med Emma också för vi ska till skolan och några ska tälta där men jag åker nog hem inatt med totte när han ska hämta Emil från balen:) Blir säkert en jätte trevligt kväll med några skratt ikväll och jag är fett pepp!:)
Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så jag sluta här!;)
Ha en fortsatt trevlig tisdags kväll/ natt för det ska jag ha!!:)

Puss / Josse<3

P.s. Du är snyggast!<3 D.s

syslöjd

heej:)
Nu har jag slutat och ska bara äta lunch innan jag ska åka till tandläkarna i Falun(:
Ikväll är det Tibble festen och vad ska jag ha på mig!?:O aja nu ska jag hjälpa Emma och sen äta lite(:
Ha de bäst!:)
Puss / Josse <3

P.s  Du är så himla gullig sötnos! I`ll se you in the dreams, synd att det inte är verklighet bara.. än!;) Snart så det ska jag se till!!;) <3 D.s


summernights bby!<3

Heej:)
Känner mig faktiskt på topp för tillfället!:D Just nu sitter jag här och ska snart åka och bada med Emil och totte <3 , sen vidare till pappa och sova där super! , imorgon blir det först skola och sen direkt efter det tandläkaren i falun med bror:) <3  och tibble fest på kvällen:D, på tisdag vet jag inte riktigt vad som händer :p , på onsdag blir det borlänge med Malin efter skolan!<3:D sen är det torsdag och sen är det fredag och då blir det skolavslutning:DDDD och student för bror:) <3
sen på lördag är det SOMMARLOV:D:D och på söndag fyller anders år så jag tror det blir nå röj hos honom i helgen:D Superduper:D
Sen nästa vecka blir det till åh va med nikkan och sova i lekstugan, Vara med Pea:D och sen den 25:de fyller mamma år och sen dagen efter åker jag med bästa angela till sthlm:D <3
Men nu ska jag fixa iordning lite innan vi ska bada:) Ha en fortsatt trevlig söndags kväll!:D <3

Puss / Josse<3

P.s. tack för en trevlig em/kväll igår boys och nikkan!:) Love u all!:)<3 D.s 

nationaldagen tvåtusennio

Heello blogg(=

lördag idag.. hm vad ska jag skriva?xD jo igår var jag med tjejerna:) Det var superduper trevligt och vi fick och några rejäla skrattatacker!xD Tack iaf tjejer, ni gjorde min kväll!:)<3
Idag har jag bara tagit det lugnt och fixat klart i stallet än så länge och nu tror jag att jag ska upp och umgås lite med nikkan( som är ALLDELES för länge sen!!!) och vi ska nog äta thaimat och bara ha det allmänt mysigt!:)<3
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas på att få träffa dig bara och ha lite kul!:)
nu ska jag bara byta om och gå och träffa nikkan och ha det trevligt!:D Ha en bra lördags eftermiddag så kanske vi hörs ikväll!:)


PussPåDig/ Josse

Jerb

Heellu:)

Var verkligen ett tag sen jag skrev nu men har varit ngt hela tiden och jag har heller inte orkat..;)

Helgen har varit störtskön med myys, bad, bira, underbara vänner och boys och barbacka ridning till vattnet!:) UNDEBART!<3 Tack alla som gjort min helg!:)
Fredagen i skäppsjön var verkligen super trevlig men det fick jag känna av på lördagen kan jag säga! xD-_- Usch fy fan vad jag mådde risigt då alltså!xD Men det var lätt värt det!:) Lördagen var super MYYSIG med grillning och bad vid trut och film hemma hos oss:) På söndagen vart det bad gånger två och det var rktigt kul!:) I måndags blev det grillning för hela slanten pån vår altan, gottgott!:) Igår så blev det pizza hos Emil i Alvik, gott!:D sen blev det film, myys!:)
Imorse hade jag sovmorgon (typ första gången!) pga att vi inte hade nån musik! Skönt! Än så länge har vi bara haft bild och på den gjorde jag ingenting och nu sitter jag på mattelektion och gör absolut Ingenting!;)
I em får vi se vad som händer, träffar troligen och förhoppningsvis dig!:) <3
Nu orkar jag inte skriva nå mer!;)

Puss / Josse <3


RSS 2.0