Ozzy,<3



"Sötnos!(k)"


Jag ÄLSKAR Dig!<3



"Allways And Forever!"


Uppsala

Godmorgon! :)

Sitter i pyjamas kläder framför datorn i Idas lägenhet!:) Vaknade för nån timme sen och kunde inte somna om så tänkte att jag skulle sätta mig här lite!:) Emil & Ida sover men de borde nog vakna snart!;)
Angående helgen här så har den varit TOPPEN! helt underbart att få komma iväg lite och bara vara tsm med Emil, I fredags så var vi hemma här, vi åt tacopaj och idas och mattias vän "greven" kom förbi! En riktigt trevlig kväll! :) igår var vi ute på stan på dagen, jag hittade en jacka!:D , och sen på kvällen var vi ut och åt på en resturang som heter dragon palace, maten var riktigt god! jätte mysigt! Idag ska vi göra oss klara här och packa ihop och lite så och sen drar vi ner på stan och myser lite, jag ska leta efter en handväska och så tänkte vi ta en fika eller lite så och få lite ensamtid och mysa, får prata lite också! Det var väl allt! ;)
Hörs ikväll eller imorgon! Pusss 

Sommarjobb & Uppsala!

Heej! :)
Intervjun igår gick jättebra och jag har nu fixat sommarjobb!;) Ser verkligen framemot det! :) om nån timme åker jag och emil till Uppsala!:D Jag tror och hoppas verkligen att det blir bra och längtar verkligen!:D Nu ska jag se klart på 16 and pregnant och sen måste jag göra mig klar! :) Hörs i helgen om jag får tillgång till dator, men annars hörs vi på söndag!:) Ha en bra helg! <3
Pussss <3

långhelg

Sitter i green room med Emma och väntar på bussen hem! Får se om jag rider en sväng när jag kommer hem eller hur det blir! Ska iaf upp till buffils 15.30 och träffa maria om sommarjobb! Hoppas!:)
Nu är det heelg och det blir en långhelg för mig!!;D


MVG

Heej! :)

Är jätte glad just nu!;)  och det pga att jag nyss fick reda på att jag fått MVG på samhällskunskaps provet(:D), har fått kontakt med min apu plats, jag har en lektion kvar och imorgon åker jag till Uppsala!:D Humöret är på topp kan man säga! ;)  Börjar troligen 9 på lördag också så det blev ju ännu bättre! ;) Skriver sen! pusss

Godmorgon!..

Godmorgon!
Kom till skolan efter ett tag sen, börjar om ungefär 10min och sen har vi två lektioner och sen lunch och efter det ska vi gå till edshult och lära oss om lite lyftteknik! Hoppas det blir åtminstone någorlunda roligt! Slutar 4.. Jaja, bara åh bita ihop, två dagar kvar och sen har jag helg! :D Och då blir det uppsala med BBy!:D
I em blir det åh fixa lite hö med mamma tror jag, ska göra minst 220 balar idag och imorgon.. Kommer bli drygt men får tänka på helgen så kommer det nog gå bra!;) Nu ska jag spela lite på facebook och sen lektion! Puss


Samhällskunskap

Sitter just nu i allè och har lunch! Om en halvtimme börjar samhällen och du har vi prov.. -.- Suck! jaja
Slutar kvart i 4 idag och då ska jag åka hem med Emil & Totte! :) Sen efter det blir det väl att vara med emil lite, vila upp mig så jag blir frisk i nacken(Har en inflammation) och fri från förkylningen till i helgen!:) Ska kanske upp till Malin ikväll också och se på dating in the dark med henne och Emma! Men det beror helt på om jag orkar och hinner! Imorgon och på torsdag är det skola som vanligt och efter skolan på torsdag ska jag upp till buffils på möte angående sommarjobb med Maria! :) Håll tummarna!
& sen på fredag åker jag och Emil till Uppsala och bor hos Ida över helgen! :DD Kommer hem på söndag! Kommer nog bli toppen!!! Längtar!! Ska försöka hålla i det här nu och börja blogga lite mer!;) Hörs!
P.s Fick MVG på engelska nationella igår!:D Blev jätteglad! D.s

Besviken!

Heej bloggen! :)

Har varit fullt upp idag och kan väl dra igenom lite snabbt vad jag gjort! Imorse när jag vaknade drog jag ner till stallet och red en mysig liten runda med Johanna runt kyrkan! Efter det drog jag hem och sen blev det stallet igen och gav hästarna lunch. Efter det har jag bla. gymmat och varit i stallet lite till! ;) Fullt upp som sagt men en rolig dag! :)
Pratade dock med Emil nu på kvällen och har ju hela tiden trott att han kommer hem imorgon men nu har det blivit ändrat så han kommer hem ngn gång på fredag istället... TRÅKIGT!! :(
Men ngt kul är att jag och han kanske ska och hälsa på hans syster Ida & hennes kille Mattias om några helger! Han ska prata med henne och om hon tkr att det är ok och mamma går med på det så blir det en weekend i Uppsala/Sthlm innan Emil drar till sthlm och lumpen den 3:e ... Jag har inte skrivit så mkt om lumpen i bloggen och det pga att jag inte vill tänka på det men nu börjar jag känna paniken komma krypandes då det snart bara är tre veckor kvar.. Kommer bli tufft som satan och just nu vet jag inte hur det kommer bli med vårat förhållande.. Hoppas verkligen det kommer gå men man vet aldrig!
En sista sak! Idag är det exakt 10 månader till min 18 års dag och min frihet!

CTFA

Chacha bloggen! ;) Nu var det länge sen igen och ja jag har väl ingen bra förklaring till det.. ;P
Igår var jag först ute och gick 7km med Emil och Ozzy! Sen blev det att åka till leksand med Joel, Emil och Johan R och köpa godis, chips, läsk snus mm! ;) sen hem och se på film och somna i soffan! ;)
Idag har vi gjort en massa hemma hos familjen Enqvist och nu sitter jag här hemma och ska strax ner till stallet innan jag ska till angela ikväll! :)
förövrigt så är jag FÖRVIRRAD! jaja pusspuss

RSS 2.0